Постинг
06.07.2022 18:44 -
:)
Автор: zax
Категория: Забавление
Прочетен: 1620 Коментари: 0 Гласове:
Последна промяна: 07.07.2022 08:43
Прочетен: 1620 Коментари: 0 Гласове:
7
Последна промяна: 07.07.2022 08:43
Миди по градинарски. - За тези на които морето им е далеко.
Най-обичам когато остана сам, и мързела ми е мързел, а вляза ли във вихъра си ... Тайфуна Zax. :)))
От известно време с котарака сами обираме паяжините. Но кой му пука, еманципация, демокрация и свобода - до преяждане и редовно алкохол.
Понеже от няколко дни се каня да отида до водолазите в Аспарухово за миди но все отлагам, днес реших като младши научен ръководител /нещо като бъдещ премиер без правителство/ сам да експериментирам. Понакупих промоционални тиквички и реших да забъркам нещо което иначе се прави с патладжан.
Измих ги, и ги бутнах в еърфраера като преди това ги дупнах с ножа за всеки случай - че патладжаните трудно се чистят а като думнат, и отварят вратичката. :)))
Вкусът на тиквичките опечени по определен начин, е същият като на печената черноморска мида - докато са топли.
Който иска може да експериментира с форми и желатин.
Добавих още една снимка на която се вижда как не трябва да се запичат тиквичките /вкусът става съвсем друг/, и как консервирам зеленчуци. В случая - патладжан, домати и зелен пипер. Но, това е за друга бира. ;)
Най-обичам когато остана сам, и мързела ми е мързел, а вляза ли във вихъра си ... Тайфуна Zax. :)))
От известно време с котарака сами обираме паяжините. Но кой му пука, еманципация, демокрация и свобода - до преяждане и редовно алкохол.
Понеже от няколко дни се каня да отида до водолазите в Аспарухово за миди но все отлагам, днес реших като младши научен ръководител /нещо като бъдещ премиер без правителство/ сам да експериментирам. Понакупих промоционални тиквички и реших да забъркам нещо което иначе се прави с патладжан.
Измих ги, и ги бутнах в еърфраера като преди това ги дупнах с ножа за всеки случай - че патладжаните трудно се чистят а като думнат, и отварят вратичката. :)))
Вкусът на тиквичките опечени по определен начин, е същият като на печената черноморска мида - докато са топли.
Който иска може да експериментира с форми и желатин.
Добавих още една снимка на която се вижда как не трябва да се запичат тиквичките /вкусът става съвсем друг/, и как консервирам зеленчуци. В случая - патладжан, домати и зелен пипер. Но, това е за друга бира. ;)
26 МАРТ - Денят на ТРАКИЯ тържествено бе...
ПОГРОМ! ДВА УКРАИНСКИ КОМПЛЕКСА „ПЕЙТРИ...
Кои са били прото индо европейците
ПОГРОМ! ДВА УКРАИНСКИ КОМПЛЕКСА „ПЕЙТРИ...
Кои са били прото индо европейците
Няма коментари
Търсене
За този блог
Гласове: 7464
Блогрол