Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.07.2022 18:44 - :)
Автор: zax Категория: Забавление   
Прочетен: 1620 Коментари: 0 Гласове:
7

Последна промяна: 07.07.2022 08:43

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Миди по градинарски. - За тези на които морето им е далеко.

Най-обичам когато остана сам, и мързела ми е мързел, а вляза ли във вихъра си ... Тайфуна Zax. :)))
От известно време с котарака сами обираме паяжините. Но кой му пука, еманципация, демокрация и свобода - до преяждане и редовно алкохол.

Понеже от няколко дни се каня да отида до водолазите в Аспарухово за миди но все отлагам, днес реших като младши научен ръководител /нещо като бъдещ премиер без правителство/ сам да експериментирам. Понакупих промоционални тиквички и реших да забъркам нещо което иначе се прави с патладжан.
Измих ги, и ги бутнах в еърфраера като преди това ги дупнах с ножа за всеки случай - че патладжаните трудно се чистят а като думнат, и отварят вратичката. :)))


image

image

image


image


Вкусът на тиквичките опечени по определен начин, е същият като на печената черноморска мида - докато са топли.
Който иска може да експериментира с форми и желатин.

image

Добавих още една снимка на която се вижда как не трябва да се запичат тиквичките /вкусът става съвсем друг/, и как консервирам зеленчуци. В случая - патладжан, домати и зелен пипер. Но, това е за друга бира. ;)





Гласувай:
7



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zax
Категория: Забавление
Прочетен: 2153751
Постинги: 1533
Коментари: 4202
Гласове: 7464
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол